Navigointi

Contact Us

Puh: 0086-29-88763980

Toimisto FAXI: 0086-29-88990306

Sähköposti: info@toptionlab.com

Lisää: TaiBai Road, YanTa District, Xi'an, China

Etusivu > Meistä

TOPTION on ammattimainen laboratorionratkaisuvalmistaja ja kaikki omistavat parhaat ratkaisut ja tuotteet globaaleille asiakkaille, jotka työskentelevät biologiassa, kemiassa, lääketeollisuudessa, ympäristötutkimuksessa, elintarvikkeissa, akateemisessa tutkimuksessa jne. Riippumatta siitä kenttästä, jota työskentelet, me pyrkivät samaan tavoitteeseen: tarjoamaan sinulle sopivimmat ratkaisut ja tuotteet, jotta tutkimuksesi olisi entistä tarkempi ja tehokas.


TOPTION- pääkonttori sijaitsee Xi'anissa Kiinassa, jossa on omia satoja yliopistoja ja tutkimuslaitoksia, ja kuuluisa sen tuhansien vuosien historian kulttuuriksi. Laaja kulttuuri ja vahva tieteellinen ratkaisu tarjoavat sinulle parempia tuotteita, ratkaisuja ja palveluita jatkuvasti.


Päätuotteita ovat kemiallinen synteesireaktori, pyöröhaihdutin, ohutkalvohaihdutin, valokemiallinen reaktori, korkeapainereaktori, kylmäkuivaus, spraykuivaus jne. TOPTION- brändin instrumentti on oma maineensa yli 70 maassa ja alueella, tarjoaa teknistä tukea kymmeniä tuhansia organisaatioita ongelmien ratkaisemiseen tutkimuksissaan, erikoisuutena yliopistoille, tutkimuslaitoksille, teollisuudelle, tarkastuslaitoksille jne. Teknologian edistymisen edistäminen ja ihmisen elämän parantaminen on TOIMINTA- yhteiskunnallinen tehtävä.


Uskomme, että kaikkein erinomainen laatu, johtava teknologia, täydellisin ratkaisu ja ammattitaitoinen palvelu saattavat tehdä TOPTION- tehtävän ja vision. Joten jatkamme jatkuvasti innovaatiota ja kovaa työtä, tarjoamme sinulle parhaat ratkaisut ja tuotteet ja teemme tutkimustesi tarkemmaksi ja tehokkaammaksi.

Olemme nuori, ammattitaitoinen ja luova tiimi,

Olemme asiakaslähtöisiä ja vastuullisia.


Tavoitteenamme on tehdä tutkimustesi entistä tarkemmaksi ja tehokkaammaksi.

Visiomme: Tule maailman kilpailukykyisimpään lab-ratkaisujen toimittajaan.

Arvomme: jakaminen ja win-win, asiakkaiden menestys, kiitollinen, kasvava, innovaatio ja vastuullinen.

Tutkimus
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Ota yhteyttä
Address: TaiBai Road, YanTa District, Xi'an, China
Tel: 0086-29-88763980
Fax: 0086-29-88990306
E-mail: info@toptionlab.com
Copyright © Toption väline Co, Ltd Kaikki oikeudet pidätetään.