Tuoteryhmä

Kaasun fotokemiallisten lasi reaktori

Kaasun fotokemiallisten lasi reaktori

Kaasun ulkopuolella valaistu fotokemiallisten reaktori,--TOPTION tehtaan saanut teknisiä monet professorit lähellä ja NTU kehittämisessä kausi

Product Details

Jos kemian, biologian, lääkkeiden ja elintarvikkeiden kaasun fotokemiallisten lasi reaktori valokemiallisen reaktion laitteet, Kiina kaasun fotokemiallisten lasi reaktori, 500ml fotokemiallisten reaktori, 250ml fotokemiallisten reaktorin, kaasu ulkopuolella valaistu Fotokatalyyttinen lasi reaktori, 1000ml fotokemiallisten reaktorin valmistajien, tavarantoimittajien ja facoty, tai tarkistaa kaasun fotokemiallisten lasi reaktorin customization ja piirustus ammatillinen toimittaja Kiinassa, ota rohkeasti yhteyttä Toption väline.

TOPT - 9G kaasun valaistu Fotokatalyyttinen reaktorin/fotokemiallisten lasi reaktorin ulkopuolella

Kaasun ulkopuolella valaistu fotokemiallisten reaktori,-- TOPTION tehtaan saanut teknisiä monet professorit lähellä ja NTU kehittämisessä kausi. TOPT sarjan sovelletaan pääasiassa tutkimuksen kaasu / neste vaiheet, kiinteä / simuloitu näkyvää valoa, Voisiko reaktio aluksen kuormitus TiO2, valokemiallisen reaktion käyttöolosuhteissa photocatalyst ja niin edelleen. Tämä sarja tarjoaa näytteitä analyyttinen reagoida tuotteen ja vapaiden radikaalien ja mitata reagoi kinetic vakio, kvanttihyötysuhde; sitä käytetään laajalti kemosynteesillä, ympäristön suojelua ja biotieteiden aloilla.

Suurin osa fotokemiallisten lasi reaktori, kuten tärkein laatikko, sähköinen ohjaus elohopean lamppu, xenon lamppu sähkö-ohjaimet, kevyt, tehokas valo heijastimet, valo lähde jäähdytys suojella kylmä kohdistusvaraa lift taulukko piki-reaktio, kaasun reaktorin (voidaan kvartsi kaasun reaktori, voidaan myös SS316 korkeapaineinen reaktori. Voi mukauttaa tarpeidesi mukaan),

TOPT - 9G tyyppi fotokemiallisten reaktorin seuraavista:

1, elohopean lamppu sähköinen ohjain hallita of100W, 300W, 500W medium-paine elohopean lamppu työolot

2, xenon lamppu sähköinen ohjain 100W, 300W, 500W tai 1000W xenon lamppu työolojen valvonnasta (kunkin TOPT - 9G tyyppi valokemiallisen reaktion laitteet standardin ohjain ja mercury ksenonlamppu sähkölaitteesta ohjaimen valita);

3 elohopea xenon lamppu sähkölaitteesta ohjain ja ohjain sisältää yhteensä virtalähde, lampun valinta, lamppu virtalähteet;

4, Kaikki kvartsilasista kevyt suojelemiseen tai parantamiseen kylmä kohdistusvaraa;

5, tehokas valo heijastimet, tehosäteilystä kaasu (kuten typen oksidit, rikkidioksidi ja hiilivedyt) ja kaasun pinta optinen muutos; myös opiskella korkeampi seos fotokemiallisten muutos;

6, Kaikki kvartsi reaktio kaasugeneraattorit 250ML, 500ML, 1000ML valinnainen; Voit valita SS316L korkeapaineinen reaktorin järjestelmä.

7, vedoten laite voidaan käyttää lisäksi tärkein laatikko varustettu tehtaan alas piki-tyypin reaktio taulukossa.

8. lämpötila tarjontaa kylmä lukolla pumppu ei voi vain antaa kierrätetyn veden firman lämpöä valon absorptiokertoimen; antaa TOPT - 9G tyyppi fotokemiallisten reaktorin kaasun vaihe materiaali vastaus ulkoinen lämpötila testiympäristön tiedot globalisaatio yhtenäinen testaus, mikä lisää tietoja vastaavia tutkimuksia ja kehityksen maailmanlaajuinen vertailu.

Kaikissa osissa kuvaus

Ensimmäinen, tärkein laatikko

Tärkein laatikko on sarja fotokemiallisten reaktorin sijoitettu jossa valo laitteita, on seuraavat ominaisuudet:

Laatikko koko 480 mm × 420 mm × 900 mm, painaa noin 29kg.

Jotta voitaisiin vähentää valon heijastuminen mustan ruudun sisällä.

Jälkeen jäähdytys tuuletin hallituksen ylä kaapit kaapit jälkeen Keski hallitus on "flow vaihtaa", voidaan toteuttaa pois (jäähdytysvesi) veden hälytys. Kun pohja levy on kaksi reikää jäähdytys veden putket, putken ja kaapeli ohjaimen kautta.

Kaapit vasemmalla ovat kolme erityisiä socket moottori, valot ja "virtauskytkin" laatikko käyttää tuotoksen plug.

Toinen, elohopeaa ja mercury sähköinen ohjain

Säätää valon 100W, 300W tai 500W, 1000w, medium-paine elohopean lamppu elohopeaa sisältäviä lamppuja ultraviolettivaloa osuus oli 40 % koko energiakysymys käytön aikana syntyvä normaalin käytön. Mercury Lampun valo avaavassa 5 minuuttia, kunnes vakaa, Sammuta valot on odotettava 5 minuutin kuluttua jotta Käynnistä. Kun sinun täytyy tuoda aurinkolasit UV-suoja, silmien ja ihon vaurioita.

Medium-paine elohopean lamppu optiset parametrit ovat seuraavat:

Elohopean lamppu äänienergian jakaantuminen ja suhteellinen voimakkuus seuraavasti:

Taulukko 2 äänienergian jakautuminen medium-paine elohopean lamppu

Aallonpituus (nm)

250

313

365

400

510

620

720

Suhteellisen intensiteetin %

20

85

100

30

20

40

80

Elohopean lamppu valoa osa kvartsi putki, käsi suorassa yhteydessä epäpuhtauksia, jotka vaikuttavat valon voimakkuutta. Quartz yleisesti käytetty ulkopuolella pieni määrä alkoholia puhdistaa sisältä käyttää kosteusemulsio kostutetulla puhtaalla liinalla.

Ohjauspaneeli: yhteensä virtalähde, lampun valinta, lamppu virtalähde, moottorit, valokatkaisijat ja kokonaisaika käynnistää ja muita asetuksia osa aikaa asettaessaan lamppu senhetkinen tahti hälytys ohjeet. Ohjain tuuletin lämpöä.

Ohjain on 245 mm × 170 mm × 180 mm, paino 23kg.

Avaa ohjain menettelyä on: Valitse valo valaisin → → → kokonaisteho valo alkaa, paina start ja sitten alkoi ajoitus valoa.

Menettelyjen valvontaa: yhteensä Lampun teho → sähkö → → 5 minuutin kuluttua virran jäähdytysveden.

Ohjain power input line ja sulake saajan takana.

Ohjaimen kaapeli plug vastaava liitännät tärkein laatikko takana.

Pääkaapeli yhteydessä ohjain virhe tai pienempi kuin normaali jäähdytysveden vedenpaine-ruudusta hälytys Lampun valo ja hälytysääni, välineitä voi toimia.

Kolme ksenonlamppu ja xenon lamppu sähköinen ohjain.

Säätää valo 100W 300W 500W tai 1000W xenon lamppu tavanomaiselle ja vakaalle toiminnan. Ohjain on 245 mm × 170 mm × 180 mm, paino 34kg. Poikkeus "kevyt select" painiketta, muita painikkeita samaan elohopean lamppu ohjain Ohjauspaneelin. Xenon lamppu äänienergian jakaantuminen ja suhteellisen intensiteetin päivänvalon kaltainen.

Xenon lamppu optiset parametrit ovat seuraavat:

Taulukko 3 mitat ksenon- ja optiset parametrit:

Teho (W)

Alkaen current(A)

Liiketoiminnan nykyisestä)

Käyttöjännite (V)

Tehokas kaaren pituus MM)

Johdotus

100/300/500

8.3

18±3

50

220±20

Yksikantaiset johtaa

1000

12,4

30±3

60

220±20

Yksikantaiset johtaa

Fouth, Metal Halogenidi lamppu ja metal Halogenidi lamppu sähköinen ohjain:

Viides, Kaikki kvartsilasista suojaverkko tai parantamista kylmä kohdistusvaraa

Kaikki parantamisesta koko kvartsilasista kevyt kylmä ansa ei ole ainoastaan tehokas UV levinneisyys työskennellessään pitkiä työpäiviä, koska valonlähteen aiheuttama lämpötilan, takaamisessa, kevyt ja reaktiivinen aineita vain itse kokeen ilman ulkopuolista vaikutusta.

Kuudenneksi nosto taulukon piki reaktio

Nosta taulukon piki reaktio, on TOPTION tehtaan tutkimus ja uusi kaasu vaihe fotokemiallisten tai seoksen runsaasti pinta, tehdä erityisen taulukon tuotteita edistämisessä tärkeä kansallinen yliopisto laboratoriotesteissä tuloksilla, ylistetty käyttäjät. Koneen ruostumaton teräs, liukuva moduuli, standardi ruostumattomasta teräksestä valmistunut mittakaavassa, jotta valonlähde reaktiivinen aineista on valvottava tehokkaasti.

Seitsemäs, fotokemiallinen reaktorin lämpötila Syöttöpumppu

Lämpötila Syöttöpumppu on ottaa mekaaninen matalassa lämpötilassa nestemäinen liikkeeseen jäähdytyslaitteet. Korkean lämpötilan nesteellä korkean lämpötilan vesi bath vaikutus. Yhdistelmä TOPT - 9G Kirjoita fotokemiallisten reaktori, usean valtion kemiallisia reaktioita toimi. Se on uusi kokeellinen laite voidaan kuivaa jäätä ja nestemäistä typpeä lämpötila vastaus voitaisiin tehdä alhainen lämpötila pesuallas viskositeetti. Pohja voimakas magneettinen sekoittaen sekoittaminen ja sisäinen verenkierron 2 säiliö yhtenäisempi, lämpötila voidaan tehdä yksilöllisesti lämpötila, vakiolämpötilassa liikkeellä pumppu antaa vakiolämpötilassa kylmä lähde käyttöä ja. Bio-lääkkeiden, Kemiantekniikka, tekniikka, ruoka, jotka vaativat korkean tarkkuuden näyte lähteiden. Laajalti käytetty sairaaloissa, tieteellistä tutkimusta, kokeiluja ja tunnistamista biologisten ja muut osa työtä.

Lisäksi TOPTION yritys myös tuottaa "Cycle kuuluvat kalvoa" valokemiallisen reaktori, pls viitata seuraavassa kuvassa:

1. TOPTION yritys voi tuottaa "MINI kannettavat fotokemiallisten reaktorin:, pls seuraavassa:

2. TOPTION yritys voi tuottaa "nestemäinen /gas seos fotokemiallisten reaktorin", pls seuraavissa:

3. TOPTION nestemäinen /gas seos fotokemiallisten reaktori, toimintaperiaate voi pohja vastuuvapauden vavle ja tehdä otoksen pls Katso seuraava:

4. Yhtiömme tuottaa "8-12 kvartsi putket samalla sekoittaen tyyppi fotokemiallisten reaktorin", pls on seuraavissa ohjeaiheissa:

5. TOPTION toimintaperiaate 8-12 kvartsi putket samalla sekoittaen tyyppi fotokemiallisten reaktori, pls Katso seuraavat:

Tietoja meistä:

TOPTION on erikoistunut valmistus ja myynti fotokemiallisten lasi reaktorin UV lasi reaktorin järjestelmä, xenon lasi reaktorin, yksikerroksinen lasi reaktorin, kaksikerroksinen lasi reaktorin, kolmen kerroksen lasi reaktorin, Termostaattinen laitteet, jääpalakone, ultraääni väline, spray kuivausrumpu, talteen laitteen ja niin edelleen.

11 yaeas kokemus ja 8 vuoden kehitettyään on saanut, kotimaisten ja ulkomaisten markkinaosuuksien lisääminen ja nauttia hyvä maine alalla, meidän tuotteet ovat soveltaa monia yliopisto ja tieteellistä tutkimusta monilla aloilla.  Tuotamme myös erilaisia laitteiden tarpeisiisi. Uskomme, että laatu ei antaa te heittää. TOPTION yritys voi custimezed eri erittelyjä lasi reaktori, uskomme, että "TOPTION" on "TOP vaihtoehto".

Tervetuloa mukautetun Design! Pls Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, Tervetuloa!


Hot Tags: kaasu fotokemiallisten lasi reaktori, valokemiallisen reaktion laitteet, 250ml fotokemiallisten reaktorin, 500ml fotokemiallisten reaktori, kaasun ulkopuolella valaistu Fotokatalyyttinen lasi reaktorin, 1000ml fotokemiallisten reaktori, Kiina, valmistajat, tehdas, toimittajat, toimittaja customization, suunnittelu, kemian, biologian, pharmaceutical, ruoka
Liittyvät tuotteet
Feedback
Tutkimus
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Ota yhteyttä
Address: TaiBai Road, YanTa District, Xi'an, China
Tel: 0086-29-88763980
Fax: 0086-29-88990306
E-mail: info@toptionlab.com
Copyright © Toption väline Co, Ltd Kaikki oikeudet pidätetään.