Tuoteryhmä

10L Spray kuivausrumpu

10L Spray kuivausrumpu

Suurella nopeudella kuivaus, materiaali neste ruiskutuksen jälkeen materiaalin pinta-ala kasvaa huomattavasti. Kuuman ilman virtaus, 95 % ~ 98 % vettä haihtuu lämpötilassa hetken. Laatimishetkellä kuivaus on vain muutaman sekunnin.

Product Details

Jos etsit Kiina 10l spray kuivausrumpu kemian, biologian, lääkkeiden ja ruoka 10l spray kuivausrumpu, keskipako spray kuivain, 10l kuivausrumpu kone keskipakopumput spray, maidon spray kuivain, spray varustus spray kuivaus ruoka alan valmistajien, tavarantoimittajien ja facoty tai tarkistaa 10l spray kuivausrumpu customization piirustus ammatillinen toimittaja Kiinassa, ja ota rohkeasti yhteyttä Toption väline.

1. ominaisuudet

1) suurella nopeudella kuivaus, materiaali neste ruiskutuksen jälkeen materiaalin pinta-ala kasvaa huomattavasti. Kuuman ilman virtaus, 95 % ~ 98 % vettä haihtuu lämpötilassa hetken. Laatimishetkellä kuivaus on vain muutaman sekunnin.

2) Tämä soveltuu erityisesti kuivaus lämpöä herkkiä materiaaleja. Sen lopputuotteiden oma hyvä yhdenmukaisuus, liikkuvuus, liuottamalla kapasiteetti. Ja lopputuotteiden hyvän niiden puhtaus sekä niiden laatu. Tuotanto-menettelyjen ovat yksinkertaisia ja toiminta- ja on helppo. Neste kosteuden Sisällys 40 ~ 60 % (erikoismateriaaleja, sisältö voi olla jopa 90 %.) voi kuivata jauhe tai lastulevyä tuotteiksi kerran.

3) jälkeen kuivaus, ei ole tarpeen smashing ja lajittelu, menettelytavoista tuotannon vähentämiseksi ja parantaa tuotteiden puhtautta. Tuotteen hiukkasten halkaisija, löysyyttä ja veden sisältö voidaan säätää muuttamalla alueesta käyttö-oloissa. On erittäin kätevä toteuttaa valvonta ja hallinta.

2.Principle:

1) kun ollut suodatettu ja lämmitetty ilma tulee Ilmastointi jakelija päällä kuivurin. Kuumaa ilmaa tulee Kuivaushuone kierre-lomakkeessa ja yhdenmukaisesti. Läpi Nopea keskipakopumput sumutin päälle torni, materiaali neste kiertää ja ruiskutetaan erittäin hieno sumu nestettä helmiä.

2) läpi hyvin lyhyen aikaa ottaa yhteyttä ilman lämmittämiseen, materiaalit voidaan kuivata lopputuotteista. Lopputuotteiden puretaan jatkuvasti kuivaus tower alhaalta ja pyörremyrskyt. Kaasua vapautuu puhallin.

3.Application:

1) spray kuivain voidaan useita jos vapaasti virtaava jauhe näyte tuotannon vaaditaan. Tämä tekniikka on käsitelty materiaalit seuraavilla aloilla:

Juomat, makuja ja väriaineet, maito ja munavalmisteiden, kasvi ja kasviuutteita, lääkkeiden, lämpöä herkkiä materiaaleja, muovit, polymeerit ja hartsit, hajuvedet, keramiikka ja kehittyneiden materiaalien, saippuat ja pesuaineet, veren, väriaineiden kiinnittymistä, ruoka, liimat, typen, tekstiilit, luut, hampaat ja hampaiden Amalgan ja monet muut.

2) useimmat ratkaisut ja supernsions voivat olla spray kuivattu antaa, että tulos on materiaalin ominaisuuksien kannalta.

3) se on suosittu aloilla ruoka biologian materiaalia, apteekki, yliopisto, ja t & K-instituutti, ja varsinkin jalostettaviksi lämpöherkkiä aineistoa, esimerkiksi jauhe, koska materiaali vain Ilmastointi hetken niin, että lämpö ei voinut tuhota materiaali komponentti.

Tekniset parametrit

Kohde

Yksikkö

TP-S100

Max kapasiteetti

ml/h

10L/h

Imuilman lämpötila-alueella

50° C ~ 300° C

Lämpötilaväli outlet Ilmastointi

30° C ~ 150° C

Spray-järjestelmä

/

Keskipakopumput suutin

Sähkölämmitys power

kW

28

Lämmönlähteen

/

Electric

Kuivattu jauhe palauttaminen korko

%

≥98

Käännä nopeus

RPM

22000

Halkaisija spray tarjotin

mm

80

Ionisoimalla tehostinlevyn nimellishalkaisija

mm

80

Ulottuvuus

mm

2500 * 1600 * 2800

Kosteuden haihtumista

Kg/h

10

Spray pää aseman tila

/

Mekaanisten


Hot Tags: 10l spray kuivausrumpu, keskipako spray kuivausrumpu, 10l kuivausrumpu kone keskipakopumput spray, maidon spray kuivausrumpu, spray varustus spray kuivaus elintarviketeollisuudessa, Kiina, valmistajat, tehdas, toimittajat, toimittaja customization, suunnittelu, kemian, biologian, pharmaceutical, ruoka
Liittyvät tuotteet
Feedback
Tutkimus
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Ota yhteyttä
Address: TaiBai Road, YanTa District, Xi'an, China
Tel: 0086-29-88763980
Fax: 0086-29-88990306
E-mail: info@toptionlab.com
Copyright © Toption väline Co, Ltd Kaikki oikeudet pidätetään.